Пивоварня - задачі та рішення

Промислове обладнання для ефективної роботи

Суттєві витрати енергії та інгредієнтів, високе споживання води та виробничий брак — ось лише деякі приклади ускладнень, найбільш поширених у сфері виробництва пивного сусла. Забруднення та очищення також можуть впливати на тривалість процесів; крім того, виникає ще одна проблема — а що робити з осадом і пивною дробиною?

Альфа Лаваль пропонує неординарні рішення для стандартних проблем, які дають змогу забезпечити ефективність і виняткову продуктивність у сфері комерційного пивоваріння.

.

Приготування пивного сусла

Завдання для вирішення

  • Надто волога пивна дробина

Рішення

Рішення

  • Видалення до 70% вологи з пивної дробини

Завдання для вирішення

  • Велике споживання енергії

Рішення

Рішення

  • Економія до 40% завдяки повторному використанню енергії, яка витрачається на кип’ятіння пивної дробини для підігрівання сусла на подальших етапах виробництва

Завдання для вирішення

  • Незадовільний теплообмін внаслідок забруднення варильного котла та недостатнього очищення

Outcome

  • Replacing spray balls with rotary jet heads that handle in-flow particulates to clean all brew kettle internal surfaces helps improve brewhouse efficiency and hygiene
.

Whirlpool

Challenge

  • Wort quality
  • Wort loss
  • Inefficient trub separation sequence
  • Trub too wet causing downstream and disposal issues

Outcome

  • Improved wort clarity before cooling
  • Recovery of wort lost as trub increases overall yield
  • Shortened process times and improved trub separation
  • Significantly drier trub (which can be sold on as animal feed additive)
  • Less risk of wort cooler fouling
  • Reduced flushing and energy consumption between brews
.