2021-08-19 Новини про обладнання
Концентрація пива за технологією RevosTM – Майбутнє пивоваріння та дистрибуції пива | Вебінар
Компанія Альфа Лаваль придбала інноваційну американську компанію Sandymount Technologies, яка розробила унікальну систему Revos для концентрації пива та інших напоїв. Система використовує процес зворотного осмосу з низьким температурним режимом для видалення води з пива, зберігаючи при цьому вміст алкоголю, аромат та смак. Потім, концентрат відновлюється або в системах розливу в пляшки, або в кегах для доставки в паби. Систему можна використовувати як для концентрування стандартного пива та інших напоїв, так і для видалення алкоголю та води для виробництва безалкогольних пивних концентратів із чистою сумішшю етанол-вода, яка може бути використана як основа для зельцерів та інших напоїв . Таким чином, ця технологія дозволяє користувачеві використовувати ланцюжок поставок на основі концентратів, що зменшує витрати на упаковку та доставку, а також покращує зручність для замовників, спрощує логістику доставки та зменшує вплив на навколишнє середовище.
23 вересня 2021
На цьому вебінарі ви дізнаєтесь:
- як система Revos виробяє високоякісний пивний концентрат із повним збереженням смаку та якості продукту
- як система Revos-NA може видаляти воду та етанол для отримання безалкогольного пивного концентрату з чистим побічним продуктом вода-етанол
- як система Sandymount Draft дозволяє ретельно контролювати відновлення пивних концентратів у точках обслуговування
- як відновлений пивний концентрат передає чудові смакові властивості оригінального пива, як при панельному тестуванні на сліпий смак, так і після тестів на витримку та примусове старіння
Про спікерів:
Ронан Макговерн - колишній генеральний директор Sandymount Technologies, а зараз бізнес -розробник у компанії Alfa Laval. Ронан має ступінь бакалавра в галузі машинобудування в Університетському коледжі Дубліна, а також ступінь магістра та доктора філософії в Массачусетському технологічному інституті.
Джон Іоанну приєднався до команди Sandymount Technologies з 2017 року, а зараз продовжує свою роботу з системою концентрації Revos в Альфа Лаваль. Джон також керує розробкою дозатора Revos. Він отримав ступінь бакалавра в галузі машинобудування в Дрексельський університеті.
Для кого буде корисним цей вебінар:
- Пивоварням, які зацікавлені у концентрації пива
- Пивоварням, зацікавлені у виробництві та концентрації слабоалкогольного або безалкогольного пива (LAB/NAB)
- Виробникам зельцерів та інших напоїв на основі солоду
- Власникам ліній розливу пива та напоїв
Вас також може зацікавити:
Alfa Laval - Beer dealcoholisation modules