2021-04-09 Новини про обладнання
Проектування ферментаційного відділення пивоварного виробництва | Вебінар
На вебінарі ми розглянемо в деталях проектування ферментаційного відділення пивоварного виробництва. Ми хотіли б наголосити на важливості структурованого та цілісного підходу, для отримання сучасної, екологічної та зручної в обслуговування установки.
29 квітня 2021
На вебінарі ви дізнаєтесь:
- Як вибрати оптимальну компоновку обладнання
- Чому планування трубних мостів і розміщення трубопроводів так важливо
- Як знизити використання води та енергії у ферментаційному відділенні
- Сучасна конструкція та принцип дії блока клапанів
Про спікерів:
Олександр Стогній отримав ступінь магістра Московського Державного Університету Харчових Технологій. Він розпочинав свою кар'єру на пивоварному заводі в Санкт-Петербурзі, а потім приєднався до Альфа Лаваль. Зараз Олександр працює на посаді директора з продажів Пивних Систем та має 15-річний досвід роботи у Альфа Лаваль та 18-ти річний досвід роботи у пивоварній галузі. Він відповідає за міжнародний розвиток бізнесу.
Денис Мартін отримав диплом інженера з ферментації та пивоваріння у Бельгії та має більш ніж 10-річний досвід роботи в галузі пивоваріння. Він займається розробками рішень для крафтових пивоварень - адаптація та розробка продуктів, що відповідають потребам крафтових пивоварів.
Кому буде корисний цей вебінар:
- Всім, хто прагне оптимізувати холодний блок свого пивоварного виробництва – крафтовим пивоварам та великим пивоварним групам
Також, вас може зацікавити:
Наш вебінар “Вступ до проектування холодного блоку пивоварного виробництва”