2021-05-05 Новини про обладнання
Пакування Bag-In-Box для молочних продуктів | Вебінар
Альфа Лаваль представляє широкий асортимент рішень Bag-In-Box (BIB) для упаковки молочних продуктів. На цьому вебінарі ви дізнаєтесь основні відмінності між асептичною та неасептичною технологіями, загальні тенденції ринку BIB та широкий вибір рішень для наповнення, які Альфа Лаваль може запропонувати ринку. Особлива увага буде звернена на досвід споживачів та вибір доступних варіантів упаковки молочних продуктів - збереженню терміну їх зберігання та тому факту, що BIB має найкращий у своєму класі вуглецевий слід згідно з дослідженнями оцінки життєвого циклу (LCA).
20 травня 2021
Особлива увага на сталість з боку Альфа Лаваль означає, що:
- умови переробки не залежать від розміру контейнера, що дозволяє наповнювати великі контейнери B2B
- низьке співвідношення упаковки до продукту - більше 90% товару до 10% упаковки
- ефективність зберігання - велика упаковка за формами та обсягами простіша, ніж традиційна тара
На цьому вебінарі ви дізнаєтесь про:
- Загальні тенденції розвитку ринків BIB для молочних продуктів
- Асептична та неасептична упаковка BIB
- Пакувальне обладнання
Про спікера:
Якопо Монталі - глобальний менеджер з технологій Альфа Лаваль, який працює в сфері рішень для готових харчових продуктів та напоїв. Він отримав вчену ступінь у галузі обробки та зберігання харчових продуктів в Італії та має досвід роботи у Rossi & Catelli, нині CFT. Працює в Альфа Лаваль сім років, виступає на міжнародних виставках упаковки, включаючи Interpack, Process Expo та Aseptipak.
Для кого буде корисний вебінар:
- Керівникам виробництва
- Технічним директорам
- Керівникам проектів
- Експертам з упаковки
- Усім, хто бажає дізнатись більше про рішення для упаковки молочних продуктів в гнучку тару
Вас також може зацікавити …