2022-01-13 Новини про обладнання
Модернізація декантерів у харчовій, фармацевтичній промисловостях - Вебінар
На цьому вебінарі Альфа Лаваль представить інформацію про модернізацію декантерів у різних галузях промисловості.
Дати вебінару: 19 та 26 січня 2022
На цьому вебінарі Альфа Лаваль представить шляхи модернізації для декантерів у різних галузях промисловості. Модернізація забезпечує кращу гігієну виробництва та покращене очищення. Крім того, модернізація забезпечує тривалий час безперебійної роботи та експлуатації декантера.
Модернізація декантера призначена для широкого спектру галузей, таких як:
- Переробка риби та морепродуктів
- Переробка мяса та птиці
- Переробка білка комах та рослинної сировини
- Виробництво напоїв на рослинній основі
- Пивоваріння
- Біотехнології та фармацевтика
- Виробництво крохмалю
- Виробництво кави та чаю
- Виробництво цукру та біоетанолу
- Переробка овочів та фруктів
Вебінар проводять:
Бурак Йозкьок, менеджер з продажу сервісних послуг, що має великий досвід в експлуатації декантерів
Кенн Оноре Джепсен, менеджер з продажу сервісних послуг, який має багаторічний досвід роботи в харчовій промисловості та має ступінь магістра наук з Переробки молока та Виробництва харчових продуктів
Кому буде корисним цей вебінар:
- Інженерам-технологам
- Менеджерам з технічного обслуговування та інженерам
- Менеджерам та інженерам по забезпеченню надійності
- Менеджерам по продукції
які працюють у таких галузях як переробка риби, м'яса, білка комах і рослин, виробництво напоїв рослинного походження, пивоваріння, біотехнології та фармацевтика, виробництво крохмалю, кави та чаю, цукру та біоетанолу, переробка фруктів та овочів.