Переробка харчових продуктів
Виробники продуктів харчування, матеріалів на базі сої, різних типів олії та м’ясопродуктів покладаються на виробничі технології Альфа Лаваль, які дають змогу адаптуватися до тенденцій, що виникають на відповідних ринках. Незалежно від типу харчових продуктів, наше виробниче обладнання, модулі та повноцінні лінії для перероблення забезпечують можливість постачання продуктів споживачам за конкурентоспроможними цінами, водночас гарантуючи найвищий рівень гігієни та бажані смакові якості.
On the pulse of innovative solutions and the food production industry
Achieving the desired taste, stable shelf life and impeccable hygiene levels requires tight control of process timing and temperatures, as well as careful and correct raw ingredients and materials.
Success starts with understanding how to get the most out of each ingredient and raw material – from dry powders to sticky sugars, viscous liquids to shear or heat-sensitive ingredients such as flavour enhancers and essences. Accurate handling, dosing and mixing of ingredients then keep production costs low by minimizing spillage and waste.
Alfa Laval solutions ensure hygienic production as well as efficient, effective cleaning-in-place (CIP) of equipment and processing lines – complying in full with the most stringent regulatory standards for hygienic applications.
Equally importantly, Alfa Laval enables you to:
- Increase production yields and maintain long running times, through high availability and uptime levels
- Decrease ingredient and product loss levels by getting more out of your raw materials
- Reduce your consumption of utilities, such as energy and water, and recycle waste streams. For instance, our membrane filters can help create a zero-litre water discharge site. And using the right Alfa Laval pump for your specific processing parameters can reduce energy consumption by as much as 50%.